Rađa savetovao Tristana: "Pitaj Željka da li treba da mu oribaš cipele..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.03.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Dino Rađa savetovao Vukčevića, ali je on otišao iz crno-belih.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Odlazak Tristana Vukčevića iz Partizana ne bi trebalo previše da se oseti u ovoj sezoni, ali je činjenica da je u nekoj od narednih mogao da bude čak i jedan od najboljih košarkaša crno-belih da je sve teklo po nekom normalnom planu. 

Tako misli i Dino Rađa, čovek koji je igrao sa Tristanovim ocem.

“Trener sada ne sme da pisne. Željko Obradović je poslednji mohikanac koji se drži starih postulata. A čovek ima devet titula prvaka Evrope! O čemu mi pričamo? Kad Željko govori, svi mirno da stojimo! Dušan Vukčević, Tristanov otac, igrao je sa mnom, veliki smo prijatelji. Kada je mali odlazio iz Reala, pojavio se Partizan", rekao je Dino Rađa. 

"Otišao je tamo, ali je bio nezadovoljan. I ja mu kažem: ’Idi tamo i pitaj Željka da li je potrebno da mu nosiš torbu, da mu oribaš cipele, da mu kupiš nešto u prodavnici… Šta god, samo da priča sa tobom.’ Kad viče na tebe, znači da mu je stalo da napreduješ. A kad prestane, vreme je da ideš, to znači da je digao ruke", rekao je Rađa za "Meridian sport". 

Ipak, Vukčević se odlučio za odlazak u Vašington koji ga je draftovao, i to posle serije utakmica u Evroligi gde nije dobijao šansu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke