Rade Zagorac - Ovo će biti njegova sezona?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.09.2021.
12:02
Izvor: Nova.rs

Imaće idealnu priliku tokom saradnje sa Željkom Obradovićem.

BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Partizan jeste sinoć doživeo neočekivani poraz od Cibone u Opatiji, ali bez obzira na to, ostaje jedan od dva glavna favorita za trofeje u narednoj sezoni, što u regionu, što na domaćoj sceni.

Kada se oporave Panter i Smailagić, uz bar još jedno pojačanje do početka sezone, crno-beli bi uskoro trebalo da izgledaju onako kako se od njih i očekuje u novoj sezoni.

Ovaj značajno izmenjeni tim će kao kapiten predvoditi Rade Zagorac koji je tu ulogu preuzeo od legendarnog kapitena Novice Veličkovića.

U razgovoru za portal ''Nova.rs'', Zagorac je izrazio nadu da će tokom rada sa Željkom Obradovićem doći do ''najbolje verzije sebe''.

''Očekujem da učim od njega. Očekujem da u ovoj godini pronađem neku konstantu u nekoj igri i standard ispod kog ne bi trebalo da se ide. Verujem da je ekipa napravljena tako da ću moći da u nekoj svojoj ulozi budem najbolja verzija sebe. Radio sam dobro tokom leta i mislim da ovo može da bude dobra godina'', izjavio je Zagorac.

Borba za trofeje je nešto što se u Partizanu podrazumeva, a pogotovo sada kada se vratio Željko Obradović.

''Ja se četvrti put suočavam s ovim pitanjem na početku sezone i svaki put, nezavisno od toga kakva je ekipa i njen kvalitet, odnosno kakav je roster napravljen, moram da dam isti odgovor. Jer, to je opet nešto na šta unapred pristajete dolaskom u Partizan. Svaki drugi odgovor osim napada na sve trofeje u svim takmičenjima bi bio neiskren'', poručuje Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke