Radonja izazvao euforiju, ponovo se priča o Top 8! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.12.2020.
21:18
Izvor: Sportske.net

Večerašnja pobeda, ali pre svega odlična energija i igra u odbrani dali su novi povod za veliki optimizam među navijačima Crvene zvezde.

Igokea/Nikola Vuruna
Igokea/Nikola Vuruna

Povezane vesti

Dejan Radonjić je večeras imao uspešan povratnički debi u Evroligi na klupi Crvene zvezde, koja je pod njegovim vođstvom savladala Panatinaikos u ''Pioniru'' rezultatom 74:71.

Crveno-beli su pogotovo bili dominantni tokom prvog poluvremena, kada su imali dvocifrenu prednost, u finišu meča su posustali, ali su u odlučujućim trenucima smogli snage da odbrane pobedu.

Navijači na društvenim mrežama ponajviše hvale trenera Radonjića, ističu i pojedine igrače, ali utisak je da ponovo razmišljaju o Zvezdinim šansama za plasman u Top 8, koji se najavljivao na početku sezone.
-
baner
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 31.12.2020
09:19

Videlo se da Colom zna šta radi, lopta odma ide tamo gde treba i napad ima smisla ...Walden ne sme da igra kada se lomi utakmica (uvek sagori). Sa Loyd-om i Nnokom koji će efikasnije koristiti Colomove sjajne pasove iz pika za lake poene ovo može da izgleda solidno. Svaka čast za Radanova kome je nebo granica ...može u oba pravca 1,2,3 dok je on čuvao Papapetrua ovaj se nije video .