Radonjić dug nakon poraza od Igokee

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.10.2021.
21:28
Izvor: Sportske.net

Crnogorski stručnjak ne može biti zadovoljan otvaranjem utakmice.

KK Igokea/Nikola Vuruna
KK Igokea/Nikola Vuruna

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić naveo je loš početak utakmice kao ključan za poraz od Igokee u Laktašima u okviru 4. kola AdmiralBet ABA lige.

Crvena zvezda je tek u drugom poluvremenu ličila na sebe. Pre toga, apsolutno ništa nisu mogli da pogode, a Igokea ih je svela na svega 22 poena u prvoj polovini utakmice.

Upravo je taj deo meča apostrofirao Dejan Radonjić, koji je bio neobično dugačak pred medijima.

"Čestitam Igokei na pobedi. Ulazak u meč je bio jako loš, jako mekano, bez enrgije, koncetracije, sa dosta grešaka. Igokea je to znala da koristi, pravila prednost, gradila igru. Nismo uspevali da dođemo do igre koja je neophodno da bude prisutna u ovakvom meču. Napadački smo bili loši, bez ijednog bacanja u prvom poluvremenu sa šutem za tri poena deset – nula. Odreagovali smo u nastavku, uspevali da priđemo na nekoliko poena i posed lopte, ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu", kazao je Radonjić.

On je potom naveo da Crvenu zvezdu čekaju novi izazovi, te da je raspored paklen i da njegov tim ne raspolaže sa svim mogućim snagama.

"Ritam je takav, da treba da izanaliziarmo meč i izvučemo pokuke iz utakmice. Danas je nedelja, mi do nedelje imamo još tri meča, Žalgiris u sredu, pa put u Moskvu i u nedelju protiv Cedevite. Uz sve probleme treba se spemiti za iskušenja koja slede", završio je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke