Radonjić hvali svoj tim, ali i rivala

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.05.2021.
21:55
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan i kvalitetom meča, kao i konačnim ishodom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ima dosta razloga za zadovoljstvo kako je njegov tim započeo finalnu seriju plej-ofa. Crveno-beli su stekli početnu prednost protiv Budućnosti i sada su korak bliže ostvarenju glavnog cilja ove sezone - tituli u ABA ligi.

"Interesantna i kvalitetna utakmica, moglo je mnogo toga da se vidi. Mi smo gradili rezultat nekad dobrom odbranom, nekad dobrim napadom. Neke segmente smo uradili veoma dobro, bilo je više dobrih stvari, nego negativnih. Ipak, završnica je bila neizvesna, iako smo imali razliku koja je slutila da će biti lakše. To je još jedan dokaz koliko je Budućnost dobra. Sada moramo da se spremimo za drugi meč, brzo dolazi. Nema prostora da razmišljamo da li je dosta vremena da se odmorimo, tako je kako je. Ovo je tek početak", izjavio je Radonjić posle meča.

Poenterski su se istakli Ognjen Dobrić i Džordan Lojd sa po 23 poena, ali Zvezdin strateg nije želeo da izdvaja pojedince.

"Tim je bio dobar, timski smo uradili mnogo toga tokom svih 40 minuta, nalazili smo dobra rešenja", naglasio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke