Radonjić i PAO u kadrovskim problemima pred Zvezdu - U Beograd bez najboljeg?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.10.2022.
20:41
Izvor: Sportske.net

Pitanje je hoće li biti spreman.

@paobcgr/Twitter
@paobcgr/Twitter

Povezane vesti

Košarkaš Panatinaikosa Derik Vilijams povredio je kvadriceps na današnjoj utakmici protiv Arisa koju je njegov tim izgubio sa 69:65.

Muke muči Panatinaikos s početkom ove sezone. Četiri takmičarske utakmice, tri poraza, a tu su i kadrovski problemi s kojima se pati Dejan Radonjić.

Mnogo štošta im se zamera posle poraza od Arisa od strane grčkih medija, a osnovna je nedostatak napadačkih rešenja i potpuna defanzivna orjentisanost, što je nešto što krasi crnogorskog stručnjaka. Ali, bilo bi to, veruju, kud i kamo bolje da je u rosteru Nejt Volters koji ume da pogodi sa distance što je nedostajalo u prvim utakmicama ove sezone.

Volters još nije debitovao za PAO, Radonjić ga očekuje predstojeće sedmice, ali je pitanje hoće li biti potpuno spreman za Crvenu zvezdu. Takođe, pod znakom pitanja je i krilni centar Derik Vilijams koji je povredio kvadriceps dobivši udarac tokom duela.

Upravo je Vilijams bio najefikasniji u susretu sa Arisom sa 13 poena i njegov izostanak u ovakvom timu Panatinaikosa, mogao bi skupo da ih košta u Beogradu gde gostuju Crvenoj zvezdi u četvrtak od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke