Radonjić i Zvezda, stigle nove informacije sa Malog Kalemegdana: "Sve je pod kontrolom!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.06.2022.
12:03
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Navijače Crvene zvezde veoma brine informacija da je Dejan Radonjić na pragu prelaska u Panatinaikos.

To je juče prenela Radio-televizija Crne Gore, a Sport Klub danas prenosi da je Radonjić otputovao u Atinu gde će uslediti pregovori sa "zelenima".

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović najavio je da bi krajni rok u vezi ponude Radonjiću mogao biti do kraja meseca, ali sada stižu drugačije informacije sa Malog Kalemegdana.

Direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević u izjavi za Sport Klub nije mogao da precizira da li će Dejan Radonjić i naredne sezone predvoditi prvi tim.

"Ne radi se ni o kakvom roku, u interesu kluba je da se sve sklopi na vreme. Ne možete zabraniti spekulisanje, pa ne prestaju da ga sele u Panatinaikos. Čujemo se sa trenerom svakodnevno, sve je pod kontrolom. Na vreme ćete znati rasplet. Lično, verujte mi, nemam osećaj šta će Radonjić da odluči. Ali je neprimereno medijsko nagađanje", smatra Vasiljević.

Radonjić je tražio garancije da će tim biti značajno pojačan, pa navijači sa netrpljenjem iščekuju konačan odgovor trofejnog stručnjaka.

U međuvremenu, reprezentacija Srbije će u okviru kvalifikacija za Mundobasket gostovati Letoniji, a ukoliko verujete u pobedu "orlova", AdmiralBet vam nudi kvotu 1.42.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke