Radonjić ima razloga za zadovoljstvo posle poraza

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.12.2021.
23:35
Izvor: Sportske.net

Zadovoljstvo Dejana Radonjića uprkos porazu.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Zenita, ali je i istakao da je mogla da odigra pametnije u završnici.

"Mogli smo pre tog poslednjeg šuta da uvedemo meč u bolju završnicu, promašili smo neke šuteve iz dobrih pozicija. Lopta je ostala kod Voltersa, uradio je to što je uradio", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu posle produžetka od ekipe Zenita sa 76:80, u utakmici 18. kola Evrolige.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi i to oslabljeni. Oni imaju ozbiljan kvalitet, nisu slučajno tu gde su. Odigrali su dobru odbranu. Mi drugih 20 minuta nismo bili napadački dobri, kao u prvih, odbrana je bila mnogo bolja... Oni su to mnogo bolje uradili od nas i slavili", rekao je Radonjić.

"U produžetku su bili pre svega bolji u napadu od nas, ali smo u 'regularnom' delu imali dobru priliku da slavimo... Možda je moglo pametnije da se uradi, da se ode na prodor, da se ode na faul, ali nije", dodao je on.

Radonjić je istakao i "fenomenalnu" podršku navijača i dodao da mu je zbog toga još više žao što njegova ekipa nije uspela da slavi.

"Ima još dosta da se igra i trudićemo se da već na prvim sledećim utakmicama pokažemo da iz ovoga možemo da izadjemo jači. Uz nadu da ćemo biti kompletniji. Generalno, odigrali smo dobar meč. Ovo je bio dobar meč", zaključio je Radonjić.

Zvezda će u narednom kolu Evrolige dočekati Fenerbahče.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke