Radonjić: "Ispustili smo utakmicu na poluvremenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
23:52
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da je utakmica sa Barselonom bila prelomljena već na poluvremenu pošto njegovi izabranici nisu bili kadri da nadomeste zaostatak od 11 poena.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom vezali su četvrti uzastopni poraz u TOP 16 fazi Evrolige a poslednji u nizu doživeli su na gostovanju Barseloni.

Šampion Španije slavio je u 4. kolu grupe "E" rezultatom 92:77 a trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je Barsi i objasnio koji su bili uzroci poraza.

"Čestitam Barseloni, zaslužili su pobedu. Nadskočili su nas u napadu a mi smo uprkos dobrom početku napravili mnogo grešaka u završnici prve i druge deonice" rekao je Radonjić.

Uprkos tome što do početka TOP 16 faze Zvezda nije znala za poraz protiv španskih klubova u grupi "E" je već poklekla pred velikanima kakvi su Real Madrid i Barselona.

"Kada su na poluvremenu ostišli na +11 više nije bilo šanse da ih stignemo iako su igrači imali želju. Nismo imali rešenje za njihov šut za tri poena a on im je omogućio da naprave seriju 12:0 i naprave ozbiljnu prednost na poluvremenu" konstatovao je Radonjić.

Jedini srpski predstavnik u Evroligi sada ima četiri poraza i naredna utakmica sa Albom na domaćem terenu mogla bi da bude prekretnica u borbi za plasman u plej-of.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke