Radonjić je predosetio ovakav meč: "Uvek ću dati sve od sebe da se incidenti ne dešavaju"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.05.2022.
22:46
Izvor: Sportske.net

Naredna utakmica je već u sredu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je očekivao da će Partizan odigrati drugačije u drugoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige, te je pohvalio dobru reakciju svog tima u završnici.

Drama je dostigla vrhunac, ali za Crvenu zvezdu je najvažnije da imaju kapitalnu prednost i meč loptu u ovom finalu.

"Rekao sam odmah kakav nas drugi meč očekuje i obistinilo se... Partizan je bio drugačiji nego u tom prvom meču bez obzira što smo mi imali vođstvo na samom startu. Bilo je evidentno da će to biti teška utakmica. Imali smo dobre situacije tokom meča kada smo situacije iz odbrane morali da valorizujemo u napadu. Ušli smo u poslednju deonicu tako što se Partizan vratio, ali smo dobro odreagovali i došli do 2:0 što nam je i bila želja", konstatovao je odmah Radonjić.

Upitan da prokomentariše dešavanja posle meča kao i atmosferu koja sledi kada Partizan bude domaćin, Radonjić je poput Obradovića, diplomatski odgovorio.

"Potpuno smo svesni da će pokušati da nas savladaju. Što se tiče onoga posle meča, nisam video šta se događalo i dao sam sve od sebe da se bilo kakvi incidenti ne dešavaju", naveo je crnogorski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke