Radonjić: "Još jedna pobeda i titula"

Autor: Pavle Knežević
sreda 14.06.2017.
20:32
Izvor: Sportske.net

Radonjić posle još jedne rutinske pobede u finalu plej-ofa očekuje titulu već u petak, iako je svestan opasnosti slavljeničke atmosfere.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje odbranu titule u Super ligi u sledećoj utakmici finala plej-ofa, ali je kazao da je svestan opasnosti slavljeničke atmosfere.

"Sada je 2:0. Dešava se ono što smo hteli, ne samo sad, nego od početka. Ostaje nam još jedna pobeda. Očekujem da ćemo to da uradimo u narednom meču. Naravno, apsolutno sam svestan činjenice da trenutna situacija nosi mogućnost slavljeničke atmosfere u petak, ali imamo i sa tim iskustva. Uradićemo sve da se to ne oseti na ono što želimo da uradimo u rezultatskom smislu", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je danas dobila 91:76 i tako povela sa 2:0 u finalnoj seriji. U petak je na programu treći meč i aktuelni šampion Srbije bi tom pobedom odbranio titulu.

"Danas smo dobro počeli, brzo napravili prednost, kontrolisali utakmicu, držali sve u svojim rukama i sve dobro uradili. Očekujemo sada sledeći meč i osvajanje titule", rekao je trener Zvezde.

Trener FMP-a Dušan Alimpijević kazao je da njegov tim ne uspeva da ovao finale učini zanimljivijim.

"Čestitam Zvezdi na još jednoj pobedi. Oni su vrlo blizu kraja svoje zaista fascinantne sezone. Mi pokušavamo da ovo finale učinimo koliko-toliko zanimljivijim, ali nam to ne polazi za rukom. Plaćamo danak iscrpljujućem polufinalu. To se pre svega ogleda u povredama koje vučemo, ali ako su sve te povrede cena koju je trebalo da platimo da bismo se plasirali u finale, neka bude. Uradili smo sjajan posao, ništa mi neće pokvariti sreću koju su momci priredili svima, pa i sebi", rekao je Alimpijević.

Treća utakmica finala plej-ofa igra se u petak u 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke