Radonjić kakvog retko viđamo, kada se vraća ostatak ekipe?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.10.2021.
22:24
Izvor: Sportske.net

Nije uobičajeno za njega da ovako hvali.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je veoma zadovoljan nakon pobede svog tima (75:63) nad Makabijem u Tel Avivu u okviru 2. kola Evrolige.

Nije Dejan Radonjić među pričljivijim trenerima, ali ovog puta, odvojio je nekoliko trenutaka duže za medije da istakne koliko su njegovi izabranici bili dobri u Izraelu protiv Makabija.

I, zaista, bila je to impresvina partija, moglo je da bude i ubedljivije od 12 razlike kako je završeno, ali u Zvezdi se ne žale.

"Prvo, čestitam mojim igračima na pobedi. Igrali smo veoma dobru utakmicu, mogu da kažem - odličnu. Igrali smo odbranu veoma pametno, radili smo sve što je bio naš plan od početka utakmice. Bilo je jasno posle 20 minuta da ćemo dobiti od Makabija veliki pritisak. Uradili smo mnogo dobrih stvari. Velika pobeda za nas, posebno u ovakvo teškom trenutku", istakao je Dejan Radonjić.

Crveno-beli su poraženi u Istanbulu prošle sedmice, ali od tada se situacija veoma promenila. Ekipa je sve kompletnija, što Radonjić i apostrofira.

"Bila je to specifična utakmica zbog situacije sa igračima. Dobrić i Davidovac su se vratili od tada i igrali jednu utakmicu u AdmiralBet ABA ligi. Igrali smo veoma dobro večeras. Moći ću da vidim većinu njih na treningu u narednim danima. Jedino ne mogu da računam na Erona Vajta, barem još dva meseca", naveo je Radonjić.

Zvezda sada ima obaveze u AdmiralBet ABA ligi, a potom će svoje evroligaško putešestvije nastaviti u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Žalgirisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke