Radonjić: "Kaznili svaku našu grešku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
23:41
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije imao zamerke na izdanje svojih izabranika u duelu sa Panatinaikosom a poraz je objasnio ka rezultat grešaka u završnici susreta koje je iskusniji rival umeo da kazni na pravi način.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su šesti poraz u TOP 16 fazi Evrolige na gostovanju Panatinaikosu iako su na četiri minuta pre kraja imali prednost od pet poena.

Vicešampion Srbije očajno je otvorio utakmicu ali se sredinom meča vratio u igru pa je na kraju mogao do pobede koja je ipak izostala.

"Panatinaikos je sjajno otvorio utakmicu sa dobrom odbranom. Uspeli smo da se vratimo u igru usled pametnog pristupa tokom druge deonice" rekao je Dejan Radonjić.

Panatinaikos je slavio rezultatom 74:69 iako je Zvezda četiri minuta pre kraja vodila sa 60:65.

"U poslednjoj četvrtini stigli smo do 5 poena prednosti ali je Panatinaikos iskusno kaznio svaku našu grešku. Generalno mogu da budem zadovoljan izdanjem svojih izabranika" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom narednu utakmicu u TOP 16 fazi Evrolige igra u Madridu protiv Reala a posle sedam odigranih utakmica zauzima poslednju poziciju na tabeli grupe "E" sa skorom 1-6.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 14.02.2015
02:17

Ne znam kako to da bas uvek svi kazne svaku gresku, a ne da nasi malo kazne njihoce greske. Previse slucajnosti.