Radonjić najavljuje Zvezdinu dobru utakmicu, samo da ne bude klizav teren...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.06.2022.
22:11
Izvor: Beta

Druga Zvezdina ''meč-lopta'' u borbi za titulu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da želi da njegova ekipa odigra dobru utakmicu, u četvrtom meču finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda u finalu igra protiv Partizana, a trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Zvezdu.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu u okonostima u kojima bi košarka bila na prvom mestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve", izjavio je Radonjić, a preneo klub.

Radonjić je rekao da želi da njegov tim "odigra još borbenije, još čvršće" i takvom igrom stigne "do rezultata koji želi".

Košarkaš Zvezde Stefan Marković izjavio je da njegov tim treba da odigra čvrstu utakmicu sa dosta energije.

"Očekuje nas još jedna utakmica u rasponu od 48 sati. Želimo da odigramo čvrstu utakmicu, sa mnogo energije i nadam se da će uslovi biti dobri jer je klizav parket zaista bio problem svima koji su na njega izašli u sredu uveče", rekao je Marković.

Crvena zvezda i Partizan će četvrti meč odigrati sutra od 18:30 u hali "Aleksandar Nikolić", a domaćin će biti Partizan.

Zvezdi je potrebna još jedna pobeda da odbrani titulu u ABA ligi, u slučaju pobede Partizana igraće se peta utakmica, a domaćin bi bila Zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke