Radonjić: "Pogrešan način igre"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.06.2015.
23:55
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić smatra da je Partizan zasluženo slavio u poslednjem kolu Superlige Srbije jer je njegova ekipa od prvog minuta igrala na pogrešan način.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su doživeli prvi poraz u ligaškom delu domaćeg šampionata ali su na kraju zadržali lidersku poziciju na tabeli i prednost domaćeg terena pred početak plej-ofa.

Treći put u sezoni Partizan NIS je slavio protiv regionalnog šampiona a trener crveno-belih Dejan Radonjić konstatovao je da je rival bio bolji od prvog do poslednjeg minuta.

"Bili su bolji od prvog do poslednjeg minuta, otvorili meč čvrstom odbranom i preciznim šutem, što im je ulilo samopouzdanje. Mi smo bili odbrambeno veoma loši u prvom poluvremenu, u nastavku nešto malo bolji" kazao je Radonjić.

Crno-beli su slavili rezultatom 92:82 iako su pet minuta pre kraja imali 20 poena razlike što im je garantovalo prvu poziciju na tabeli. Serijom 13:4 Zvezda je uspela da odbrani prvo mesto na tabeli što je Dejan Radonjić video kao jedinu pozitivnu okolnost.

"Na kraju smo izgubili razlikom koja nas ostavlja na prvoj poziciji, ali ovo je pogrešan način igre, suprotan onom koji nam je doneo rezultate ove sezone. Moramo da igramo značajno bolje protiv Mege ako želimo da uđemo u finale u dva meča" istakao je Radonjić.

Šampion ABA lige prvu utakmicu u polufinalu plej-ofa domaćeg šampionata igra već u subotu na domaćem terenu protiv ekipe Mega Leksa, dok je revanš zakazan za 8. jun i igra se u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 05.06.2015
08:40

Rezultat ove sezone su vam donele sudije, Marjanović je zaštićen niko ne sme ni da ga dotakne, Dženkinsa takođe. Marjanović, Mitrović i Kalinić skoro kod svakog skoka u napadu prave faul koji se naravno ne sudi, na drugoj strani ne sviraju očigledni faulovi pod košem nad svim igračima Partizana. Džaba budžet od 5.6M € kad vi bez sudija ne možete ništa!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 05.06.2015
11:39

Ovo samo ti mozes da napises,to je toliko smesno sto si rekao da nemam reci,bolji smo od vas 20 puta,i u EL su nas sudije gurale?svasta

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 07.06.2015
09:54

Sve si tačno napisao samo si obrnuo uloge

avatar
Patrick Bateman
Friday, 05.06.2015
17:05

Brate samo se ne obaziri se na njihove price. Oni su navikli da kukaju i ne znaju apsolutno nista drugo.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 05.06.2015
14:28

Ti njemu nesto kazes, a tvrdis da ste bolji 20 puta?!

avatar
drzavni projekat ope
Friday, 05.06.2015
11:56

Daleko ste i dogurali u Evroligi... A,da,to je vas najveci uspeh u istoriji. To i cirlidersice na F4. :)

avatar
3x3
Friday, 05.06.2015
00:09

Pogresan si ti trener. Sve je ostalo ok.