Radonjić poručuje: "Niko ne priča o košarci, izvinjenje košarkašu Partizana!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 07.06.2022.
00:15
Izvor: Sportske.net

Reakcija posle meča od tri i po sata...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić dao je svoje impresije nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

"Čestitke svima na osvojenom trofeju, drugom u sezoni. Serija je bila očekivano teška, sa puno specifičnih različitih okolonostima. Najmanje se priča o košarci, a ona je bila odlična sve vreme. Utakmica je bila jako dobra i mi smo na kraju bili za nešto malo bolji i došli do još jednog trofeja. Nije lako posle svega ovoga govoriti, ovim trofejom smo ispunili cilj i zbog toga smo srećni.

Svestan sam da će biti mnogo polemika oko dešavanja u čitavoj seriji, nisam neko ko voli da priča o tim stvarima, tako da bih nastavio sa istim načinom razmišljanja i ponašanja", a potom uputio i izvinjenje košarkašu Partizana.

"Uputio bih izvinjenje igraču Partizana zbog gesta Nikole Kalinića".

O prekidima zbog kojih je meč trajao tri i po sata?

"Nadam se da će se uraditi nešto da stvari budu drugačije. Na svakoj utakmici bilo je sličnih stvari, da ne počinjemo komparacije, nije dobro..."

Šta je presudilo?

"Teško je analizirati, imali smo mnogo stvari koje su uticali na dešavanja. Utakmica je bila dobra, naročito uzevši u obzir prekide. Mislim da je generalno košarkaški bio dobar meč. U zadnjoj četvrtini uspeli smo da držimo poziciju da jednim potezom odlučimo pobednika. Trebalo je izdržati ovu tešku i napornu sezonu", istakao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke