Radonjić posle trofeja:"Ovo je enorman uspeh"

Autor: Sportske Net
nedelja 13.06.2021.
23:43
Izvor: Sportske.net

Nije krio oduševljenje.

Povezane vesti

Nije mogla bolje da se završi sezona za Crvenu zvezdu, a ni za Dejana Radonjića. Trofej u Superligi, treći ove sezone, usledio je kao kruna za rad i zalaganje tokom turbulentne godine. 

"Previše smo pričali o mnogim stvarima, umoru, nedostatku treninzima, povredama... Posle napornog finala i polufinala Jadranske lige, bez odmora i treninga smo igrali plej-of Superlige. Mega je napravila fantastičan rezultat. Borili smo se u tri meča jako da dođemo do titule. Treći meč? Svaki meč je bio očekivano težak, pogotovo ovaj kada se zna da je ostalo još 40 minuta do kraja sezone", rekao je trener crveno-belih posle finalnog meča sa Megom.

On je prokomentarisao utakmicu u kojoj se Zvezda probudila u drugom poluvremenu i potom stekla prednost, koju je do kraja održavala. 

"Pokazali smo koncentraciju koju nismo imali u drugom meču. Pronašli smo energiju da odigramo još ovu utakmicu što nije bilo nimalo lako. Potrošna je bila nešto veća od očekivanog u ovom plej-ofu. Uspeli smo da u tvrdoj utakmici dobrom odbranom da dođemo do pobede i završimo sezonu s velikim zadovoljstvom uz sve probleme koje smo imali. Posle svega što smo proživeli u ovih šest meseci otkako sam došao mogu slobodno da kažem da je ovo enorman uspeh. Ostali smo bez Lojda i Voldena, neki momci su jedva stajali na nogama kada se završila utakmica“.

Lengton Hol je svakako bio igrač utakmice sa 24 postignuta poena. 

"Gotovo sve vreme bio je osporavan, za nas je bio igrač koji je igrao izuzetno značajnu ulogu u polufinalu i finalu. U plej-ofu Superlige je podigao i košgeterski učinak, što je podiglo opšti utisak. U celom plej-ofu ABA i Superlige bio je važna karika koja je doprinela mnogo da sezonu završimo sa još dva trofeja. Naravno, hvala svim igračima na tome, stručnom štabu, upravi i svima koji su nam pomogli da dođemo do ove tačke", zaključio je Radonjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke