Radonjić saopštio ''vest od izuzetnog značaja za sve u Zvezdi!''

Autor: Darko Mitrović
petak 12.02.2021.
22:12
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

To će svakako biti i podstrek njegovom timu pred duel sa Partizanom.

BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS
BETAPHOTO/MARKO METLAS/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde su veoma lako i ubedljivo stigli do plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća, savladali su kragujevački Radnički sa 61 poenom razlike, ali u subotu od 21 čas čeka ih mnogo teži posao.

Zvezdin rival u borbi za plasman u finale biće ekipa Partizana, koja je u prethodne tri godine osvajala ovaj trofej, a trener crveno-belih Dejan Radonjić ponovo neće moći da zbog koronavirusa računa na Rita, Hola, Noka, Voldena i Koloma.

Ipak, danas su crveno-belima stigle dobre vesti.

“Ono što je za nas u ovom trenutku zaista najvažnije je da je stanje bolesnih, odnosno zaraženih igrača, njih pet, trojice trenera i dvojice članova našeg stručnog štaba bolje. I to je vest koja je zaista od izuzetnog značaja za sve nas u ovom trenutku.

Što se same utakmice tiče, sigurno je da će Partizan koristiti  sve prednosti koje ima u ovom trenutku ima, ali na nama je da damo sve od sebe i da odigramo tu utakmicu u subotu najbolje što možemo. Ponavljam, mi smo zaista srećni što uopšte možemo da igramo ovaj kup”, istakao je trener Dejan Radonjić za Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke