Radonjić tempirao formu za završnicu sezone, Zvezda će biti još bolja?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.03.2021.
23:17
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je, posle večerašnjeg meča protiv Partizana, da je najvažnije bilo da se dobije meč.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti


"Ono što je bilo najbitnije jeste da se dobije meč. Osim velike važnosti derbija, pobeda nam je nosila šansu više za plasman u plej-of. U narednim utakmicama sledi borba za što bolji plasman u ligaškom delu", rekao je Radonjić posle utakmice.

"Odigrali smo jako dobro takmičarski, onako kako želimo. Naravno, bilo je i grešaka, ali generalno zadovoljan sam onim što smo pružili i što smo ostvarili taj primarni cilj a to je da se dobije meč", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Partizana sa 73:64, u derbi meču 21. kola ABA lige.

Zvezdu u narednih sedam dana očekuju utakmice protiv Cibone, Panatinaikosa i Budućnosti.

"Pokušavamo da pronadjemo najbolja moguća rešenja, da dodjemo do nivoa igre kojim možemo da budemo zadovoljni u ovakvim uslovima", rekao je Radonjić i dodao da su povratnici u tim doneli odredjenu energiju.

"Trudimo se da raspored koji imamo sagledamo na najbolji mogući način. Sada nas čekaju još tri utakmice u sedam dana, što daje jako mali prostor za neki timski rad, trening i oporavak. Nadam se samo da problematike koju smo imali više neće biti i da ćemo u završnicu sezone ući u formi koja zadovoljava naše norme", zaključio je trener Crvene zvezde.

Zvezda već u utorak igra protiv Cibone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke