Radonjić ubrzava sa pojačanjima, osim Grigonisa stiže i Partizanov ''dželat''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.07.2022.
18:51
Izvor: Sportske.net

I Panatinaikos polako formira ekipu za novu evroligašku sezonu.

Starsrport/Serbia Open
Starsrport/Serbia Open

Povezane vesti

Posle osvojene triple krune sa Crvenom zvezdom, Dejan Radonjić se preselio u Atinu, na klupu grčkog velikana Panatinaikosa.

Do početka sezone će uz pomoć čelnika kluba pokušati da formira što jači tim, koji bi sledeće sezone popravio prilično bled utisak iz prethodne, kada je bio daleko od plasmana u Top 8 Evrolige.

Radnjić će u Panatinaikosu najverovatnije ponovo sarađivati sa američkim plejmejkerom Nejtom Voltersom, a ''Eurohoops'' ovog popodneva prenosi da je sa Marijušom Grigonisom iz CSKA postignut dogovor i da je litvanski bek potpisao dvogodišnji ugovor vredan ukupno 2.1 miliona evra, uključujući i obeštećenje od 350.000 evra koje je grčki klub platio Moskovljanima.

Isti izvor navodi da je veoma blizu potpisa za Panatinaikos i Endrju Endrjuz, 29-godišnji američki kombo-bek koji je prošlu sezonu proveo u turskoj Bursi i ostavio odličan utisak. Navijači Partizana ga se nerado sećaju, jer je Bursa u osmini finala Evrokupa eliminisala crno-bele, pobedom u ''Štark Areni'' u Beogradu od 103:95 posle produžetka, a upravo je Endrjuz bio najbolji igrač Burse u tom meču sa 24 poena, 10 asistencija i osam skokova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke