Radonjić: "Upečatljiv i kvalitetan odnos"

Autor: Beta Beta
nedelja 01.02.2015.
23:12
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je svojim igračima na pristupu koji su pokazali u duelu sa Solnokom i istakao da je odnos bio upečatljiv i kvaliteta što je rezultiralo ubedljivom pobedom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pristupom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi nad Solnokom posle velikog pražnjenja u duelu sa Albom.

"Imali smo upečatljiv i kvalitan odnos, sve vreme smo bili koncentrisani da radimo dobre stvari i posledica toga je veliko vođstvo. Nije lako napraviti ambijent da se izvuče ovako kvalitetan pristup posle velikog pražnjenja protiv Albe i ovoliko utakmica", rekao je Radonjić.

Zvezda je kao domaćin u hali "Pionir" lako i ubedljivo savladala Solnok sa 90:47 i tako zabeležila 20. uzastopnu pobedu u Jadranskoj ligi.

"Ozbiljnost nas krasi od samog početka sezone i zadovoljstvo je zbog toga mnogo veće. Činjenica da smo obezbedili prvo mesto nam nije poremetila fokus. Igrali smo ozbiljno i zbog toga čestitam igračima", kazao je Radonjić.

Crveno-beli su nastupili bez lakše povređenih Branka Lazića i Stefana Jovića, a trener je rekao da uskoro očekuje njihov povratak.

"Očekujem ih u utorak na treningu. Sigurnije je da će se vratiti Lazić, koji je imao virus, a nadam se da neće biti problema ni kod Jovića", rekao je Radonjić i dodao da mu je žao što Đorđe Kaplanović nije mogao da ima veću minutažu.

Trener Solnoka Dragan Aleksić rekao je da njegova ekipa nije imala sreće jer je "uletela" u fantastičan ritam Zvezde, u kojem se beogradski klub nalazi poslednjih 15-ak dana.

"Uspeli smo malo da pariramo u prvoj četvrtini, ali jako rano smo se predali, kada je protivnik pojačao intenzitet u odbrani. Zvezda je ekipa koja melje 40 minuta i najkvalitetnija u Jadranskoj ligi, što dokazuje iz kola u kolo", rekao je Aleksić.

Zvezda će u četvrtak od 20.45 igrati protiv Žalgirisa u šestom kolu Grupe "E" TOP 16 faze Evrolige, a potom će u nedelju gostovati Krki u regionalnom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SasaMladenovic1
Monday, 02.02.2015
02:07

A zasto kaplanovic nije mogao da ima vecu minutazu? Bila je mala razlika?