Radonjić zaboravio derbi, ali upozorio igrače pred Real!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 07.03.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Sve manje prostora za grešku.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić već je zaboravio na poraza u večitom derbiju protiv Partizana i okreće se evroligaškim obavezama protiv Real Madrida.

Zvezda je nakon suspenzije ruskih klubova došla u sasvim izglednu poziciju da izbori plasman u TOP8, a pred sudar protiv Real Madrida, trofejni stručnjak je izneo očekivanja.

"Bio je težak meč. Ne zameram ništa igračima, niti sam im išta rekao. Okrenuli smo se sledećim obavezama, pokušali smo da se malo odmorimo. U ritmu u kojem se nalazimo možemo da pričamo o potrošnji koja je bila u derbiju, ali treba reći i da smo par dana pre toga imali evroligaški meč koji je uticao na to da energetski ne budemo na najboljem nivou", ocenio je Radonjić dan nakon poraza u derbiju.

Usledile su pohvale na račun kraljevskog kluba, koji će na crtu Zvezdi već u utorak uveče u Beogradu.

"Real je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, i očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji", kazao je Radonjić dodajući da je ovo definitivno najteži deo u sezoni, pozivajući igrače na oprez kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

Meč u utorak je na programu od 19 časova i dolazi samo dan nakon što su za crveno-bele iz Evrolige stigle odlične vesti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke