Radonjića na klupi Bajerna nasleđuje zemljak?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.05.2020.
19:56
Izvor: Sportske.net

Bavarci tragaju za rešenjem za narednu sezonu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dejan Radonjić je ostao bez posla u Bajernu nakon serije loših rezultata u Evroligi i još uvek je bez posla.

Spekuliše se da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, više OVDE.

Iako se pričalo da će ga na klupi Bajerna naslediti Velimir Perasović, uprava je odlučila da ukaže šansu Radonjićevom asistentu Oliveru Kostiću, ali samo do kraja sezone.

Ne očekuje se da Kostić dobije šansu i naredne sezone, Bavarci su se bacili u potragu za novim trenerom, a pojavile su se priče da bi od naredne sezone nemačkog šampiona mogao da predvodi još jedan crnogorski stručnjak.

U pitanju je trener Asvela Zvezdan Mitrović.

On je ekipu iz Vilerbana preuzeo leta 2018. godine, ove sezone je dobio priliku da vodi Asvel i u Evroligi i može se reći da je francuski tim predstavljao jedno od prijatnijih iznenađenja u eliti, do prekida sezone njegova ekipa je bila tri pobede iza mesta koje vodi u plej-of.

Baner stoni tenis

Pokazao je Mitrović i na najvišem nivou svoj kvalitet, pa je sa razlogom poraslo interesovanje za njegove usluge, a svojoj sudbini govorio je za "L'Ekip" i sam Crnogorac.

"Imam ugovor sa Asvelom. Imali smo nedavno konferencijski razgovor sa Tonijem (Parkerom), Batumom i Ti Džejom (Parkerom) i čitavm stručnim štabom. Pričali smo o pojačanjima, mnogim našim igračima koji su pod ugovorom, ali to je bilo sve.

Niko nije pričao o mom ugovoru. Došao sam pre par godina i još uvek sam sa timom. Ne volim glasine. Samo čekam priliku da se vratim u Lion
", izjavio je Mitrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke