Radonjićeva bomba je bivša Zvezdina želja - U Atinu stiže Šabaz Nejpir!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 23.01.2023.
08:16
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji košarkaš Zenita pred povratkom u Evroligu.

Euroleague Basketball
Euroleague Basketball

Povezane vesti

Košarkaški klub Panatinaikos dobiće ove sedmice novo pojačanje, a to će, prema informacijama grčkih medija biti Šabaz Nejpir.

Letošnja želja Crvene zvezde vratiće se u Evropu nakon boravka u meksičkim Kapetanima i postaće nova akvizicija Panatinaikosa koji ima očajnu sezonu.

Nakon jučerašnje pobede nad Lavriom u grčkom šampionatu, Dejan Radonjić je rekao da očekuje pojačanje ove sedimce, ali nije otkrio o kom se igraču radi.

"Mislim da ćemo imati još više igrača na raspolaganju naredne nedelje. I na treningu pred meč sa Zalgirisom. Pronašli smo novog igrača. Nadam se da će ugovor biti potpisan tokom naredne nedelje. Imamo težak raspored. Imali smo meč protiv Virusa iz Bologne, bilo je teško pronaći rešenje sa smanjenom rotacijom", kazao je Radonjić.

Pitanje je da li će iskusni portorikanski plejmejker biti na raspolaganju Dejanu Radonjiću pred meč sa Žalgirisom, ali za gostovanje Real Madridu u 22. kolu bi mogao da bude u rosteru.

Podsećamo, nedavno je prvi čovek Panatinaikosa Dimitrios Janakopulos navodno dao Dejanu Radonjiću neograničeni budžet da odreaguje i spasi ono što se spasiti može iz aktuelne sezone. Tako, posle Dvejna Bejkona, Nejpir će predstavljati igrača koji je stigao u doselekciji.

U petak nastupa novi evroligaški "večiti derbi", a vi pogledajte kvote u AdmiralBet!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke