Radonjićeva neverbalna komunikacija sve govori, Ataman misli da je Zvezda trebalo da pobedi!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.12.2021.
20:54
Izvor: Sportske.net

I on zna da je moglo i trebalo biti drugačije.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kratko je prokomentarisao utakmicu i poraz svog tima protiv Anadolu Efesa u Istanbulu (84:83) u susretu 17. kola Evrolige.

Njegova ekipa je bila fenomenalna sve do završnice kada su "prokockali" prednost, unervozili se i propustili nekoliko napada i prilika da zapečate sudbinu Efesa. Kada je stao pred kamere, bilo je vidljivo da mu je poraz teško pao, te je kratko prokomentarisao meč i sumirao utiske.

"Osim početka, igrali smo veoma dobro večeras. Poslednjih nekoliko minuta smo napravili nekoliko grešaka i pobeda je ipak pripala njima", rekao je vidno razočarani Dejan Radonjić.

Njegov kolega sa suprotne strane Ergin Ataman zahvalio se sreći na pobedi smatrajući da je Zvezda bila ta koja je zaslužila više.

"Sreća. Čestitke Zvezdi, odigrali su odličnu utakmicu. Zaslužili su da pobede, ali u poslednja dva minuta Micić je pronašao svoj ritam. Kalinić je imao odličnu utakmicu, ali je promašio ključne poene, ali to je košarka. Nekada dobijete zato što ste srećniji, a baš zato smo mi danas pobedili", prokomentarisao je Ataman.

Pred mikrofonom bio je i Vasa Micić, junak utakmice.

"Emocije su mi pomešane. Nismo odustajali, oni su najbolja odbrana u Evroligi, želeli smo nekako da probijemo njihov stav. Imaju lidera u vidu Kalinića, a nedostajalo im je i nekoliko bitnih igrača", kazao je nekadašnji bivši igrač Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke