Radost za "profesora" Bjelicu, Jokić opet odličan!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.01.2017.
08:12
Izvor: Sportske.net

Srpski derbi pripao starijem, Nikola Jokić odigrao još jednu sjajnu partiju, Nagetsi izgubili dobijeno. Šok u Kanadi, Lejkersi najgore u istoriji.

AP Photo/Jim Mone
AP Photo/Jim Mone

Povezane vesti

Denver je pao u Minesoti u neizvesnoj završnici.Nikola Jokić je ubacio 18 poena i imao 8 skokova, za Nagetse, ali je šou ukrao Tauns sa 32 poena, 12 skokova i 7 asistencija. Pogodio je ključni šut u poslednjem minutu, imao i četiri blokade.

Minesota je promenila navike, ovoga puta su oni jurili rezultat i dobili na kraju.

Veliki doprinos sa klupe domaćih dao je Šabaz Muhamed sa 20 poena, Nemanja Bjelica za dvadesetak minuta sasvim solidan, 8 poena, 4 uhvaćene lopte.

Inače, kakav bi to bio meč da Jokić ne zadivi asistencijom, evo još jedne koja ulazi u pregled najlepših poteza večeri.

U drugom meču večeri, Sansi su produbili krizu Toronta. Kanađani su izgubili pred svojim navijačima ne našavši rešenje za Erika Bledsoa. Bek Feniksa je ubacio 40 poena, na drugoj strani Lovri i Rozan zajedničkim snagama tek 11 od 34. Reptorsi su imali očajne procente šuta, zanimljivo ove sezone su izgubili oba meča od Sansa, jednog o najslabijih timova lige. Svejedno, Feniks koji na Zapadu retko koga može da pobedi, protiv timova sa Istoka ima skor 11-6 ove sezone.Pred domaćom publikom je debitovao Džared Salindžer, za 13 minuta, ubacio je 9 poena.

Feniks čeka sutra uveče Minesotu, Toronto će biti domaćin San Antoniju koji su pobedili u poslednje dve godine u Kanadi.

U prvom meču večeri Lejkersi su pretrpeli najgori poraz u istoriji. O tome možete da čitate ovde.

U matine terminu, Kari je na ovaj način preskočio Peđu Stojakovića!

Rezultati:

Toronto - Feniks 103:115
Minesota - Denver 111:108
Orlando - Golden Stejt  98:118
Dalas - Lejkersi 122:73

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Madridista
Monday, 23.01.2017
14:40

Jokic je sila, bolji i talentovaniji igrac od Porzingisa, jedina 2 mlada centra koja su bolja i imaju veci potencijal su Embid i KAT, i to cisto zbog boljih fizickih sposobnosti i odbrane, a sto sevtice tehnike oni su zaista odlicni ali Jokic je u tom smislu ipak nesto ispred njih. Samo su mu problem relativno slabe fizicke sposobnosti, nije eksplozivan i ima dosta slab odraz sto ga cesto muci kad cuva najjace centre poput KATa i to mu je jedina mana. Valjda je to zbog cinjenice da je kao klinac imao kila viska i da je kasno poceo trenirati kosarku, ali sve to ipak zaiata dokazuje kakav je poduhvat ono sta on radi

avatar
3x3
Monday, 23.01.2017
12:04

Predstavlja Sombor na jedan jako lep nacin. Srbiju se podrazumeva.

avatar
Martial9
Monday, 23.01.2017
10:25

Odose po tepsiju bureka xd

avatar
lakipfc
Monday, 23.01.2017
10:17

Al stvarno nisu znali gde je lopta,Kat je mozda i video,al dunn nije imao pojma sta se desilo....