Raduljica se seli u Los Anđeles!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
21:44
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaški internacionalac Miroslav Raduljica karijeru će nastaviti u Los Anđelesu kao deo trejda između Klipersa i Milvokija.

Beta/AP Photo/Jeffrey Phelps
Beta/AP Photo/Jeffrey Phelps

Povezane vesti

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica karijeru nastavlja u redovima Los Anđeles Klipersa, preneli su večeras američki mediji!

Prema navodima uglednih kuća "ESPN" i "NBS Sports", Los Anđeles Klipersi i Milvoki Baksi dogovorili su trejd u koji su uključeni Džered Dadli, Miroslav Raduljica i Karlos Delfino.

LA Klipersi poslaće u Milvoki Džereda Dadlija a uz to će Baksi dobiti i pravo na pika prve runde Drafta 2017., dok će Klipersi dobiti pika druge runde narednog Drafta.

Uz to, u tim iz Los Anđelesa sele se Miroslav Raduljica i Karlos Delfino. Njih dvojica dobiće mogućnost da zaigraju u još boljem timu no što je bio Milvoki, imajući u vidu da Klipersi poseduju tim kadar da se bori za titulu.

Miroslav Raduljica prosečno je u prethodnoj sezoni postizao 3.8 poena po utakmici a uz to je imao 2.3 skoka i 0.3 blokade po meču.

Novi član LA Klipersa zaigraće za reprezentaciju Srbije na predstojećem Mundobasketu koji počinje 30. avgusta i traje do 14. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke