Raspoloženi Džikić ''bipovao'' sopstvenu izjavu

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.04.2022.
00:01
Izvor: Sportske.net

Podgoričani trijumfom na ''vrućem'' gostovanju stavili tačku na učešće u Grupi B i napravili lepu uvertiru za nokaut fazu takmičenja.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Ekipa Budućnosti je večeras kao gost savladala Bursu u Turskoj sa 89:86i overila plasman na peto mesto na tabeli Grupe B Evrokupa.

Ekipa iz Podgorice je ovim trijumfom najavila uspon forme posle kriznog perioda, a trener Aleksandar Džikić je delovao prilično zadovoljno tokom razgovora sa novinarima.

''Bili smo fokusirani, a u poslednja dva minuta smo kontrolisali i skok. Bursa je vrlo čvrsta, svaki put kada pomisliš da si je slomio, oni su se vraćali, vraćali i vraćali'', izjavio je Džikić.

Pohvalio je i atmosferu na tribinama, iako je to bio vetar u leđa domaćem timu. Tom prilikom je ''bipovao'' jedan deo svoje izjave skrivajući jednu psovku koja mu je pala na pamet, govoreći o panfdemiji koja je skoro dve godine uticala i da na tribinama ne bude publike.

''Čestitke domaćem timu, a navijači su sjajni. Bodre svoj tim, ali ovo je prava košarkaška atmosfera. I nadam se da je 'biiip' kovid završen”, rekao je Džikić.

Košarkaš Budućnosti Kendrik Peri je pobedu posvetio povređenom saigraču Viliju Ridu.

''Bilo je sjajno. Znali smo da će u gostima, u ovakvoj atmosferi, biti teško, ali smo uradili dobar posao. Tokom većeg dela meča smo bili fokusirani, imali smo veću motivaciju i zbog saigrača koji se povredio prošle sedmice. Ponosan sam kako smo se borili. Vili, volimo te'', poručio je Peri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke