Raspoloženje "grobara" i nedoumica, jedni kažu da je najbolji, drugi žele da mu vide leđa! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.11.2020.
22:37
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo mišljenje navijača nakon meča.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Partizan je slavio novu pobedu u Evrokupu, pokazao da može da igra na visokom nivou, ali nije to činio sve četiri četvrtine i umalo je u poslednjoj prosuo sve ono što je nakupio u prve tri.

Crno-beli su slavili protiv Huventuda sa 78:75, vratili im za onaj poraz u Badaloni, a navijači su bili mahom zadovoljni.

Svi su i dalje pod utiskom poslednje četvrtine pa je bilo i kritika, ali ima i onih koji smatraju da će Partizan osvojiti Evrokup ove sezone.

Ima i onih koji smatraju da su crno-beli imali sreće, a najviše je bilo raspravke oko Nemanje Gordića, jedni su želeli da mu vide leđa, drugi ga dižu u nebesa.

Evo nekih tvitova...



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Thursday, 19.11.2020
23:55

Gordic nije dobar, ali ovaj Miler je tragedija. ima dva igraca u kontri i treba samo da pogodi protivnicki deo terena sa dva metra udaljenosti i on baci tacdaun pas. Ja ne mogu da verujem. Znbaci stojim pri onome, prvi plej, cetvorka i petica inace pisi propalo. To ce se videti za par dana protiv sekundaraca koji ce nas razmontirati. Teska srca to govorim, ali to je istina. Bolji smo nego na pocetku sezone, ali opet ovo nista ne valja. I Huventud bi nas veceras lagano resio da su dosli kompletni...

avatar
paok
Friday, 20.11.2020
23:31

Mozda i bi ali ni mi nismo bili kompletni.