Raspored Partizana do kraja godine, ne može teže od ovoga!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.11.2022.
23:33
Izvor: Sportske.net

Crno-beli imaju niz teških utakmica...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je savladao Panatinaikos večeras, bilo je 89:91 u korist ekipe Željka Obradovića, ali se crno-beli već okreću narednim rivalima jer im sledi izuzetno težak raspored. 

Nakon povratka u Beograd, sledi put u Čačak 6. novembra kada će Partizan odigrati utakmicu protiv Borca u još jednom meču gde će centralna figura biti Željko Obradović. Uvek nezgodno gostovanje je, inače, jedna od najlakših mečeva za Partizan, a verujemo da će igrati u malo drugačijem sastavu, ne kao večeras, praktično sa sedam igrača. 

Partizan, potom, ide na megdan Olimpijakosu i to u terminu kada igra nacionalni tim, ekipa Željka Obradovića će, u slučaju da se ta utakmica ne odloži, igrati bez Danila Anđušića, Balše Koprivice i Uroša Trifunovića.

Nakon reprezentativne pauze (ovo se odnosi samo na AdmiralBet ABA ligu), crno-beli dočekuju Makabi u Areni 18. novembra, a samo dva dana kasnije na istom mestu gostovaće Split, neće proći ni 48 sati od početka evroligaške utakmice do utakmice sa hrvatskim timom. 

Neće proći ni 48 sati od završetka utakmice sa Splitom do početka utakmice sa Barselonom i to u Barseloni, ona je zakazana za 22. novembar, a 48 sati od početka utakmice sa Barselonom, Partizan će na megdan Real Madridu. 

Posle toga sledi "večiti derbi", Zvezda je domaćin u prvom ovosezonskom i to 28. novembra, da bi 1. decembra Partizan odigrao novi evroligaški duel i to sa ekipom Valensije. Novi derbi, ovoga puta sa ekipom Budućnosti je zakazan za 2. decembar, ali verujemo da će biti pomeren jer je praktično nemoguće igrati dve utakmice za dva dana. 

Osmog dana decembra Partizan će biti domaćin u drugom ovosezonskom derbiju, ovoga puta u Evroligi, a onda sledi gostovanje Cedevita Olimpiji, radi se o meču za koji takođe verujemo da će biti pomeren jer je zakazan za dan posle derbija. 

Do kraja godine Partizan će igrati i protiv: 

Asvela u gostima (13. decembar), FMP-a (D), Efesa (D), Fenera (G), Igokee (G), Bajerna (D) i Zadra (D)...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke