Ratkovica hvali FMP: "Otkako je Stefanović tu, klub izgleda mnogo bolje"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.02.2023.
23:36
Izvor: Sportske.net

Hvali i karakter sopstvenog tima koji je bio blizu da unese nervozu u FMP.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Povezane vesti

Trener košarkaša Metalca iz Valjeva Branislav Ratkovica smatra da je meč protiv FMP-a rešen u periodu između sredine prve i druge deonice.

Njegova ekipa je izgubila protiv odličnog FMP-a, tima iz AdmiralBet ABA lige, ali ne treba da očajava. Bili su dostojan protivnik u dobrom delu utakmice, pokušavali da sustignu rivala, međutim, kvalitet je ipak na strani kluba iz Železnika.

"Čestitam FMP-u na zasluženoj pobedi. Ključ pobede je u tome što su nas shvatili ozbiljno od početka. Čestitam treneru Stefanoviću na svemu što je postigao za ove dve godine, jer, otkako je došao promenio je klub, izgleda mnogo bolje nego što je bio ranije", kazao je Ratkovica.

Potom je govorio o samom meču i gde je on prelomljen.

"Utakmica je prelomljena između petog i petnaestog minuta, previše grešaka, preveliki respekt prema FMP, neki igrači su se možda i uplašili... Ideja je bila da izađemo i odigramo čvrstu utakmicu. To smo uradili od 15. minuta, pa dalje. Jurili smo ih dobar deo meča, igrali smo nerešeno u drugom poluvremenu, to sve govori o karakteru moje ekipe. Čestiitam svojoj ekipi na zalaganju i igri, mi se okrećemo AdmiralBet KLS koja nam je prioritet", izjavio je Ratkovica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke