Razbesneli se "Kelti", Vestbruk ima još samo jednu šansu! Tejtum i Sabonis junaci večeri!

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.05.2021.
08:10
Izvor: Sportske.net

Počeo plej-in, Šarlot ide na odmor, Boston na noge Netsima...

AP Photo/Charles Krupa
AP Photo/Charles Krupa

Povezane vesti

Vestbruk je bio nemoćan. Posle silnih posrtanja i razoračanja ove sezone, Boston je podigao glavu, kada je bilo najvažnije. Dobili su Vizardse na krilima 50 poena Džejsona Tejtuma i plasirali se u plej-of. On je ubacio 32 poena u nastavku, konačno je i Kemba Voker odigrao sjajan meč, 29 koševa, pa sada sa više samopouzdanja Kelti idu u doigravanje, u prvoj rundi serije čekaju ih strašni Netsi, počinje već za vikend. 

Kod Vašingtona Bil 22 poena, Vestbruk 21, nisu mogli da ubace čitave večeri ništa, tim iz prestonice je šutirao trojke 3 od 21. Vizardse su u prvom poluvremenu držale rezerve koje su dale 22 poena, ali kada je i ta produkcija stala, Seltiksi počeli da pogađaju, sve je bilo brzo gotovo. 

Vašington će imati još jednu šansu, za poslednju osmu poziciju i duel sa Sikserima u prvom kolu igraće protiv Indijane. Pejsersi su u obračunu devetog i desetog slomili Šarlot, ubacili su Hornetsima 144 poena. Sabonis je vodio tim sa 14 poena, 21 skokom i 9 asistencija, razigrao je ekipu, Šarlot je bio u nevolji odmah na početku, domaćin je otvorio meč sa sedam trojki. Nisu imali odgovor, pa sada Pejserse još Vašington deli od šestog uzastopnog plasmana u plej of.

Indijana - Šarlot 144:117
Boston - Vašington 118:100

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke