Reakcija iz Španije u direktnom prenosu: ''Ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je SUPER!''

Autor: Darko Mitrović
subota 31.12.2022.
16:36
Izvor: Sportske.net

Evroliga u Beogradu - jedinstven doživljaj.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sinoćnja utakmica između Crvene zvezde i Barselone (94:99) se i dalje prepričava, kako zbog dešavanja u dramatičnoj završnici, sudijske greške koja je direktno uticala na ishod meča, tako i zbog fantastične atmosfere koju su priredili Zvezdini navijači.

Košarkaška javnost u Srbiji je na tako nešto navikla, ne samo kada su u pitanju Zvezdini, već i Partizanovi evroligaški mečevi, ali je uvek zanimljivo videti kako gosti i njihova javnost doživljavaju ono što mogu da osete na utakmicama protiv naših najboljih klubova u Beogradu.

S tim u vezi je veliku pažnju privukla sinoćnja reakcija španskog komentatora koji je bio impresioniran atmosferom u dvorani pred sam početak meča.

''I lete konfete... Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super.

Navijači Blaugrane snimaju kko bi video podelili u svojim watsup grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedeje.

Skoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde ja kao u kotlu, kao i uvek. Hala 'Aleksandar Nikolić' ili hala 'Pionir' je objekat koji će naredne godine napuniti 50 godina'', rekao je on.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke