Real i Armani lako do novih pobeda

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.12.2021.
22:35
Izvor: Sportske.net

Domaćini ubedljivi u Milanu i Madridu.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Posle poraza od Barselone u prošlom kolu, Real se večeras vratio na pobednički kolosek. Madriđani su večeras na svom terenu savladali Albu sa 87:64 i sada na drugom mestu imaju učinak od 12 pobeda i tri poraza, dok Alba ostaje pri dnu tabele sa pet pobeda i deset poraza.

Već na poluvremenu je Real imao 17 poena prednosti, slična slika i u nastavku meča, gosti iz Berlina ni u jednom trenutku nisu uspeli ozbiljnije da priprete.

Tavares sa 17, Fernandes sa 14 i Rendolf sa 13 poena bili su najefikasniji u Realu, a Timan sa 11 i Olinde sa 10 poena bili su nešto bolji od ostatka ekipe Albe.

Armani je u Milanu takođe bio ubedljiv u duelu sa Panatinaikosom. Italijanski predstavnik je slavio sa 75:54 na svom terenu, što mu je deseta pobeda u sezoni, dok je Panatinaikos ostao na za čelju tabele sa četiri pobede i čak 11 poraza.

Atinjani su tokom prvog poluvremena bili ravnopravan rival, ali ključna je bila treća četvrtina u kojoj su domaći stigli do petnaestak poena prednosti. Do kraja je ta prednost dodatno uvećana i Armani je rutinski završio posao.

Hol sa 19 i Hajns sa 14 poena predvodili su pobedničku ekipu, a Mejkon je sa 14 poena bio najbolji u Panatinaikosu, kome je ponovo nedostajao Nemanja Nedović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke