Real odustaje od Kampaca, ali svakako gledaju ka crveno-belom?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.03.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Nove informacije.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Real Madrid izaći će na tržište predstojećeg leta kako bi, između ostalog, angažovali i novog plejmejkera.

Najdžel Vilijams-Gos napušta Madrid, to je, prema španskim medijima, gotova stvar, stoga "kraljevski klub" gleda ka drugim opcijama.

Jedna od njih jeste Kostas Slukas, čiji ugovor sa Olimpijakosom ističe na leto. Još uvek je neizvesno hoće li Slukas potpisati novu saradju sa crveno-belima iz Soluna, a ukoliko Real dođe blizu, ovaj organizator igre mogao bi da odbije pregovore uprkos tome što je centralna figura Barcokosove ekipe. Želeli su ga kada je napuštao u Fenerbahče, pa bi kontakti ponovo mogli da se uspostave.

Real je spreman da mu ponudi pozamašnu svotu novca za potpis, piše španski "Encestando", budući da su male šanse da vrate Fakunda Kampaca u svoje redove, dodaje se.

Razlog za to jeste ponovo novac koji bi trebalo da mu se isplati zbog odlaska u NBA ligu, kao i na platu koja u perspektivi ne bi bila mala.

Samim tim, uvećavaju se šanse da Argentinac i naredne sezone nosi dres Crvene zvezde imajući u vidu opciju potpisivanja novog ugovora sa srpskim klubom tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke