Rebrača: "Momci vrede za AdmiralBet ABA ligu"

Autor: Sportske Net
utorak 20.02.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je proslavljeni košarkaš učinjenim u Kupu Radivoja Koraća.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača, istakao je da je zadovoljan učinkom njegovog tima u Kupu Radivoja Koraća. Vojvodina je u četvrtfinalu pobedila Megu, a potom u polufinalu hrabro stradala od Partizana. 

"Ponosan sam na ekipu i momke, kako su odigrali protiv Mege i Partizana. Treba nam malo više iskustva i svega ostalog. Partizan ima mnogo ovakvih utakmica, mi ne i nama znače ovakvi dueli, da bismo rasli i bili još bolji. Mi imamo naš cilj i idemo u dobrom smeru. Čestitam Partizanu na pobedi, mi smo odigrali odličnu utakmicu".

Cilj "lala" je AdmiralBet ABA liga. 

"Ima tu mnogo toga. Kvaliteta na određenim pozicijama, ali to je okej. Mi u poslednjih 20 meseci radimo dobar posao. Iz jedne situacije, koja je bila mnogo loša, došli smo u poziciju da igramo sa Partizanom u polufinalu Kupa. Treba da budemo zadovoljni, došli smo na raskrsnicu sa koje možemo da idemo dalje, na sledeći stepenik, da se dižemo. Želimo da idemo gore. Imamo petogodišnji plan i ovo nam sve mnogo znači, da steknemo još više samopouzdanja i da momci shvate koliko vrede, a mislim da vrede za ABA ligu", kazao je Rebrača, pa dodao da je ulazak novosadskog tima u ABA 2 ligu značio za dalji razvoj u ulaganje sponzora.  

"Ulazak u ABA 2 nam je mnogo značio, to dalje privlači sponzore, grad pomaže više… Stvorila se nova energija, kao što će se i posle ovoga stvoriti dodatni podsticaj da idemo dalje. To je naš put, Novi Sad i Vojvodina zaslužuju da budu jak regionalni centar, Novosađani zaslužuju Vojvodinu na najvišem mogućem nivou i da nam u goste dolaze timovi poput Partizana i Crvene zvezde. Mi ćemo se truditi i raditi u tom smeru. Zahvalan sam igračima, trenerima, stručnom štabu i ljudima koji se ne vide na izuzetnoj energiji i naporu uloženom poslednjih 20 meseci", kazao je Rebrača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke