Reči hvale Majka Džejmsa - evo zbog čega sa Obradovićem ima odličan odnos

Autor: Filip Rodic
četvrtak 06.06.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Na istim talasnim dužinama.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Monako je na pola puta do odbrane titule u prvenstvu Francuske, pošto su poveli u finalnoj seriji sa Parizom 1-0.

Na konferenciji za medije između dva duela, MVP Evrolige i prva zvezda ekipe Majk Džejms govorio je o radu sa Sašom Obradovićem. Amerikanac i Srbin su ove sezone pronašli zajednički jezik i vidno je da nema tenzija kao pre i sa prethodnim trenerima.

"Obojicu nas zanima samo pobeda. On je jedan od retkih koji čak i gore podnosi poraz od mene. Ja ga poštujem zbog toga. Od prvog dana imamo dobar odnos i godinama je samo bio bolji“, rekao je on.

"Ovo mi je treća sezona u Monaku i bilo bi sjajno da nastavim ovde i da osvojim Evroligu sa istim trenerom. To bi bio san. To je cilj. Ali izgleda da je sada tako daleko, jer sutra imamo drugi meč finala domaćeg prvenstva", dodao je Majk Džejms, razmišljajući o budućnosti.

"Uvek želimo da ostanemo u dobrim situacijama i da ostvarimo svoje ciljeve, da idemo do kraja sa timom. Međutim, mislim da nisam stigao do kraja puta sa Monakom. Ali nikad se ne zna. Nadam se da ćemo osvojiti ovu titulu šampiona Francuske, pa ćemo videti posle. Ni u kom slučaju ništa nije finalizovano”, rekao je on.

Nakon što je igrao na prošlogodišnjem fajnal-foru Evrolige u Kaunasu sa Monakom, 33-godišnji bek nije mogao da dovede svoj tim u Berlin ove sezone, pošto su pretrpeli poraz u petoj utakmici od Fenerbahčea. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke