Rekord karijere za momka srpske krvi u NBA ligi!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.03.2022.
08:26
Izvor: Sportske.net

Pretpostavljate, iz Čikaga je...

AP Photo/Hakim Wright Sr
AP Photo/Hakim Wright Sr

Povezane vesti

Milvoki Baksi i bez svojih Ol-Star zvezda imaju dovoljno kvaliteta da dobiju slabije timove, poput Vizardsa. Nije bilo Janisa i Midltona, ali je DžejRu Holidej sa 24 poena i 10 asistencija io ključ. Grejson Alen je dodao 21 koš, naravno posao šampionu je bio olakšan činjenicom da je Bredli Bil završio sezonu, a nije bilo ni Kajla Kuzme.

Bulsi nikako da se vrate u formu, pali su u Nju Orleansu, Devonte Graham ih je izrešetao, 30 poena, dao je pet trojki, MekKolum dodao 25, jednostavno favorit nije imao šansu. Odličan ponovo i Valančijunas, 16 poena, 19 skokova, Pelikansi igraju dobro, konsolidovali su poziciju koja vodi u baraž za plej of. Kod Čikaga nije bilo DeRozana, LaVin je ubacio 39 poena, Vučević završio sa 16, uz 9 skokova.

Memfis je rutinirao Pejserse, Dezmond Bejn sjajno menja Dža Moranta 30, poena, Grizliji su sada matematički u plej ofu, a njihova prva zvezda će i naredne dve nedelje biti van terena. Melton je dodao 19 koševa za drugoplasirani tim Zapada, a Džon Končar momak koji ima i srpske krvi i rođen je u Čikagu (pradeda mu je Srbin) je imao veče karijere, 18 poena.

Toronto je dobio Klivlend u izuzetno važnom meču za šesto mesto Istoka, sada su se izjednačili sa Kavsima, to je poslednja pozicija koja znači direktan plasman u doigravanje. Kod Kanađana 35 poena Siakama su bili prevaga, bolje su šutirali, ubacili 16 trojki, mladi tim je strašno napredovao ove sezone u odnosu na prošlu koju su proveli u "izbeglištvu" zbog korone u Tampi.

 

 U posebnoj vesti, izveštaj sa meča u Denveru, gde su Sansi tukli Jokićeve Nagetse. 

Rezultati:

Toronto - Klivlend 117:108
Memfis - Indijana 133:103
Milvoki - Vašington 114:102
Nju Orleans - Čikago 126:109
Denver - Feniks 130:140

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke