Renfro već osvojio srca ''grobara'', znate li šta je uradio zbog Partizana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.01.2019.
23:32
Izvor: Sportske.net

Prihvatio je sugestiju i odmah je igru podigao na viši nivo, za ulogu heroja protiv Mornara.

BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS

Povezane vesti

Aleks Renfro je vrlo brzo po dolasku u Partizan potvrdio da će biti veliko pojačanje za ekipu Andree Trinkijerija u nastavku sezone.

To se najbolje videlo u subotu, u dramatičnom duelu sa Mornarom (75-73), kada je preuzeo odgovornost u ključnim trenucima meča i doneo preokret crno-belima za osmi trijumf u 14 kola ABA lige.

Jedino što su mu do sada navijači Partizana malo zamerili bile su njegove crvene patike na debiju protiv Olimpije u Ljubljani, on je uvažio njihovo mišljenje, pa je protiv Barana nastupio u patikama crne boje.

Ta tema je ponovo pokrenuta večeras na Tviteru, gde je Renfro najpre izrazio zadovoljstvo dosadašnjim boravkom u Partizanu, uz zahvalnost svima na podršci.

Potom je poručio da će ekipa učiniti sve da napreduje iz dana u dan, ali i da navijači ne brinu, jer mu stižu nove crne patike.

Naravno, to je izazvalo brojne pozitivne reakcije navijača Partizana koji su mu još jednom napomenuli da ne vole crvenu boju, ali i primetili da je jučerašnji meč pokazao da bolje igra u crnim patikama.

A onda je usledio njegov neočekivani odgovor:

''Ali, to su bile iste patike. Samo ofarbane. Igraću u njima još par mečeva, dok ne stignu nove'', otkrio je Renfro i pobrao još više simpatija među pristalicama crno-belih.
--
-
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke