Repeša žali što Cibona nije igrala "prljavo" protiv Zvezde!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.03.2024.
22:20
Izvor: Sportske.net

Naredio je igračima da prave više faulova.

ABA League
ABA League

Povezane vesti

Košarkaši Cibone ubedljivo su poraženi od Crvene zvezde u "Draženovom domu" rezultatom 82:59u meču 23. kola AdmiralBet ABA lige.

Lider regionalnog šampionata u potpunosti je nadigrao Zagrepčane i naneo im 15 poraz u sezoni. Sada su "vukovi" na skoru 8-15, na 11. mestu i daleko od plej-ofa.

Trener Cibone Dino Repeša nadao se da će njegov tim skuplje "prodati kožu" u duelu sa mnogo kvalitetnijim timom crveno-belih.

"Čestitamo Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bili smo u grču, veliki broj promašenih šuteva, pogotovo u prvom poluvremenu. To je presudilo da odemo sa -12, mada mislim da smo mogli imati povoljniji rezultat s obzirom na odbranu. Međutim, napadački smo bili razočarani pogotovo zbog šuta za tri poena. Drugo, presudilo je 10 skokova više. Ušli smo u utakmicu posle odlaska Vukovića, Perasovića su uhvatila leđa. Imali smo samo tri visoka igrača pod košem, ali to nije razlog što su imali 10 skokova više i da dolaze do lakih poena bez da potrošimo faul. Protivnik je šutnuo samo 24 bacanja, ja sam rekao da ako ne šutnu 35-40 bacanja, da teško možemo parirati Zvezdi bez te "prljave igre" u vidu sportskog konteksta. No, sledi šta nam sledi, moramo oporaviti igrače i sledi bitan meč"rekao je Repeša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke