Reprezentacija se okuplja, stiže li Jokić?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.06.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Naravno da je na spisku, a da li će igrati u kvalifikacijama?

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije počela je okupljanje pred kvalifikacije za Olimpijske igre, selektor Igor Kokoškov je okupio nekoliko igrača, ostali uskoro stižu, a prvog dana su se pojavili Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović. 

Sa druge strane, preko bare, Nikola Jokić je upravo završio svoju NBA sezonu, MVP NBA lige je ispao sa Denver Nagetsima u polufinalu konferencije gde je bilja bila ekipa Finiks Sansa. 

Kvalifikacije za OI počinju 29. juna, a da li možemo očekivati najboljeg igrača na svetu u Beogradu sa reprezentacijom u okviru kvalifikacija?

Nikola se nije izjašnjavao o tome, govorio je tokom sezone da će pričati kada dođe vreme, a ono je upravo došlo...

Čini se iz ove perspektive da Jokiću treba odmor i da bi mogao da propusti kvalifikacije, ali bi u slučaju da sada odmara definitivno bio spreman za Olimpijske igre ukoliko se kvalifikujemo. 

Naravno, čekamo ga da se zvanično oglasi i želimo da nas prijatno iznenadi. Do tada, njegova izjava da "još ništa ne zna" jer se tek završila sezona za njega. 

Olimpijske igre počinju 24. jula i trajaće do 8. avgusta.

Ono što treba napomenuti jeste da 28. septembra zvanično počinju pripreme za NBA sezonu, a da je početak sezone zakazan za 19. oktobar, pa se i pred taj period mogu tražiti dani odmora za Nikolu Jokića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke