Reptorsi izbegli ''metlu'', serija se nastavlja!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.04.2022.
22:34
Izvor: Sportske.net

Još uvek nije sve rešeno u ovom dvoboju.

Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP
Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Plej-of NBA lige večeras je nastavljen četvrtom utakmicom između Toronto Reptorsa i Filadelfije 76-ersa.

Prva tri susreta dobila je Filadelfija, dva na svom terenu, jedan u gostima i večeras je imala prvu ''meč loptu'' za plasman u polufinale plej-ofa u Istočnoj konferenciji.

Ali, Reptorsi se ne predaju, pa su večeras na svom terenu trijumfovali rezultatom 110:102 i smanjili na 3:1 u pobedama za Filadelfiju.

Utakmica je uglavnom bila ravnopravna, mada je Toronto sredinom drugog kvartala uspeo da povede sa dvanaest poena razlike - 50:38. 

Imali su domaći prednost i u nastavku meča, ali je ta prednost uglavnom bila minimalna, do šest poena razlike, sve do sredine poslednje četvrtine u kojoj je Toronto serijom 6:0 poveo sa 96:85 i najavio trijumf.

Nešto kasnije Reptorsi su stigli i do ''plus 14'', bilo je 106:92 u njihovu korist i tada je postalo potpuno jasno da Filadelfija ne može do preokreta i da će se ova plej-of serija nastaviti.

Paskal Siakam je sa 34 poena, osam skokova i pet asistencija bio najbolji akter meča, a pratio ga je Trent sa 24 poena. U ekipi Filadelfije najbolji Harden sa 22 poen i devet asistencija, Embid sa 21 i Heris sa 15 poena i 11 skokova.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke