Ribarić: "AdmiralBet uvek uz košarku"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.06.2022.
23:07
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek AdmiralBeta potvrdio strateško opredeljenje kompanije...

Povezane vesti

Crvena zvezda je šampion AdmiralBet Košarkaške Superlige čime je stavljena tačka na košarkašku sezonu u Srbiji. Crveno-beli su slavili protiv FMP-a u dva meća, osvojili su i AdmiralBet ABA Ligu, kao i "Kup Radivoja Koraća".

Večerašnji trijumf je bio šlag na tortu, a pehar je Branku Laziću uručio prvi čovek AdmiralBeta, CEO kompanije, Marko Ribarić.

Odluka njega i njegovog tima saradnika da ove sezone sponzorišu dva najveća takmičenja najpopularnijeg sporta na ovim prostorima se pokazala kao odlična.

"I tada smo mislili, sada se potvrdilo, da je kompaniji AdmiralBet mesto uz najbolje i da ćemo pomoći sport koji je bez sumnje prvi u regionu i izaziva najveću pažnju. Kao velika kompanija i deo brenda sa tradicijom, AdmiralBet ima obavezu da se pozicionira na tržištu uz sport koji je zaštitni znak, ne samo u Srbiji, već i na Balkanu", kaže Ribarić.

On je zadovoljan i činjenicom da je AdmiralBet pomogao košarci na razne načine ove sezone.

"Za nas je bitno takmičenje, kao i u biznisu, kompetitivni pristup, uz poštovanje konkurencije. Time se vodim od prvog dana i mislim da samo tako svi možemo da napredujemo, kroz stvaranje korektnog okruženja, ali i duha nadmetanja za dobrobit ", dodaje Ribarić.

On nema sumnju u kom pravcu ide AdmiralBet.

"Ostajemo uz košarku, uz najvažnija takmičenja, srce mi je puno što će Srbija imati dva predstavnika u Evroligi. AdmiralBet će na svaki način, pre svega finansijski pomoći sport, dati doprinos rezultatima. Normalno da želimo i promociju naše kompanije na najvišem nivou takmičenja, brend nas na to obavezuje", dodao je Marko Ribarić, CEO AdmiralBet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak