Ročesti: "Moraćemo još bolje, sva pažnja na Igokeu"

Autor: Beta Beta
petak 02.03.2018.
22:26
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Tejlor Ročesti rekao je da večerašnja pobeda nad Unikahom mora što pre da se zaboravi jer neće pomoći u izazovima koji slede.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tejlor Ročesti je sa 21 poenom vodio Crvenu zvezdu mt:s do pobede nad Unikahom rezultatom 80:76 u 24. kolu Evrolige.

"Ovo je samo jedna utakmica, moraćemo da budemo još bolji. Ova pobeda nam neće pomoći da pobedimo u sledećoj", rekao je Ročesti novinarima posle utakmice u Beogradu.

"Pojedinac se istakne zahvaljujući timu, a protiv Malage je ceo tim izgledao dobro. Imao sam mnogo samopouzdanja, kao i cela ekipe i to je rezultiralo pobedom", kazao je Ročesti.

Američki plejmejker je naveo da je utakmica sa Unikahom "već zaboravljena".

"Prošlost nam neće pomoći da dobijemo naredne utakmice. Moraćemo odmah da se okrenemo pripremi za narednu i pokušamo da pobedimo Igokeu u ABA ligi jer želimo da to takmičenje završimo na prvom mestu", istakao je Ročesti.

Ročesti je pohvalio navijače Crvene zvezde mt:s za podršku na utakmici sa španskom klubom.

Milko Bjelica
Foto: Epa/Andrej Čukić

Njegov saigrač Milko Bjelica rekao je da je protiv Malage bilo teško i da je ostvarena važna pobeda.

"Posle dva ubedljiva poraza nam je mnogo bilo bitno da se vratimo na pobednički kolosek, a svi igrači u prepoznatljiv ritam pre kupa. Malaga je izvanredna ekipa i pobeda nad njima u bilo kom trenutku je velika stvar", rekao je Bjelica.

On je kazao da je zadovoljan svojom igrom u utakmici u kojoj je bio drugi strelac ekipe sa 13 poena.

"Igračka forma zavisi od mnogo stvari, pa tako i moja. Mnogo toga treba da se složi da bi to izgledalo kako treba. Srećom, u drugom poluvremenu je to izgledalo dobro i prezadovoljan sam, pre svega zbog toga što sam učestvovao u pobedi", kazao je Bjelica.

Bjelica je naveo da je nezahvalno prognozirati nastavak sezone u Evroligi, ali da će Zvezda probati da iskoristi šansu ako joj se ukaže.

Crvena zvezda mt:s će sledeću u takmicu u Evroligi igrati 9. marta protiv Barselone u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke