RTCG - Otišao Dejan Radonjić

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.06.2022.
22:11
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će rastanak uslediti.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Dojučerašnji trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potpisao je za Panatinaikos, nezvanično saznaje "Radio-televizija Crne Gore".

Prema saznanjima nacionalne televizije Crne Gore, Dejan Radonjić je odlučio da ne prihvati ponudu Crvene zvezde i naredne sezone predvodiće grčki Panatinaikos.

Juče se šampion AdmiralBet ABA lige i AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije oglasio saopštenjem u kojem navode da crnogorski stručnjak ima ponudu od kluba na stolu i da postoji rok do 30. juna da se oglasi. To je navelo Radonjića da se okrene Panatinaikosu i tako ostavi Zvezdu bez trenera u ovom trenutku.

Tokom današnjeg dana se takođe pojavila informacija da je Nikola Kalinić dogovorio sve uslove sa Barselonom. Ali, da sačekamo zvaničan rasplet svih događaja. Za sada, informacije koje stižu iz Crne Gore takve su da ne prijaju navijačima crveno-belih.

Kako su "Sportske" juče nezvanično prenele, Radonjić i Kalinić su želeli garancije od kluba da će dobiti pojačanja koja mogu da ih učine što konkurentnijim u borbi za Top8 fazu Evrolige, dok se AdmiralBet ABA liga podrazumeva kao krajnji cilj.

Dejan Radonjić je u ovom trenutku slobodan agent budući da mu je pređašnji ugovor sa Crvenom zvezdom istekao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke