Sa Partizanom bio na F4 Evrolige, sada će igrati u Draženovom gradu: ''Oduvek sam ovo želeo!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.03.2022.
19:49
Izvor: Sportske.net

Njegov najnoviji transfer je sa velikom pažnjom ispraćen u hrvatskim medijima.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš Partizana Stefan Sinovec karijeru nastavlja u ekipi Šibenke, sa kojom je potpisao ugovor do kraja sezone, potvrđeno je danas.

Ovaj 33-godišnji bek je bio član Partizana u sezoni 2009-10, kada su crno-beli osvojili sve trofeje u Srbiji i regionu, a sezonu su krunisali plasmanom na F4 Evrolige.

Od tada je promenio veliki broj klubova, bio je član Metalca, kragujevačkog Radničkog, MZT-a iz Skoplja, Krke, Mege, Lijetkabelisa, Liepaje, Kapošvara, a ove sezone je sa Borcem iz Zemuna igrao i na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.ž

Posle realizovanog transfera priznao je da je na ovaj način ostvario svoju davnašnju želju.

''Trener je imao najveći uticaj na moju odluku o dolasku. Oduvek sam želeo da nastupam za neki dalmatinski klub, a kada sam dobio poziv iz Šibenika, odmah sam prihvatio ponudu. Šibenka je klub velike istorije. Ovo je grad najvećeg košarkaškog umetnika u istoriji košarke Dražena Petrovića pa mi je velika čast da budem u klubu i gradu u kome je on rođen i gde je branio boje Šibenke'', izjavio je Sinovec.

Šibenka trenutno zauzima deveto mesto od 12 ekipa u hrvatskoj Premijer ligi i do kraja sezone boriće se za opstanak u plej-aut zoni takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke