Sad i Janakopulos sumnja u Mirotićevu reč - Otkrio šta mu je govorio!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.07.2023.
23:42
Izvor: Sportske.net

Odmotava se klupko...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nikola Mirotić je ovog leta bio želja mnogih evroliugaških klubova, a kada se činilo da će Partizan pobediti u toj trci, jer je Mirotić navodno dao reč čelnicima crno-belih, došlo je do velikog obrta i javne potvrde doskorašnjeg asa Barselone da ipak neće ni u Partizan, ni u Srbiju., Kao razlog je naveo pretnje koje je dobijao.

Kasnije je potvrđeno iz Crvene zvezde da su i oni pregovarali sa njim, a danas je i prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos otkrio da je i on imao telefonski razgovor sa Mirotićem.

Prvi utisak je bio sjajan, ali kasnije se to promenilo.

''U nekom trenutku sam obavio razgovor sa njim, bio je to dobar razgovor. Jedno veče smo se čuli telefonom. Pokazao mi je koliko voli Grčku. 

Kada sam prekinuo vezu, pomislio sam, ne vidim kako Mirotić neće doći kod nas. Posle sam saznao da je to isto govorio i drugim timovima'', izjavio je Janakopulos za SDNA.

Iako je do sada doveo već 11 igrača, prelazni rok za Panatinaikos još nije završen. Sada se spekuliše o Ukrajincu Mihaliku, ali i o Mariju Hezonji iz Reala.

''Kao što ste već do sada mogli da vidite, medijske natpise ne potvrđujemo, ali ni ne demantujemo. Trudimo se da uvek dođemo do najboljeg. Ono što znam o Mihaliku kao igraču i osobi je jako važno. Trener je tu da donosi konačne odluke, ako mi kaže da pritisnem dugme, dugme će biti pritisnuto.

Voleo bih da je Mario deo našeg tima ove godine. Navijači ga vole, a on daje 150 odsto od sebe. Sledeće sezone mu ističe ugovor, a trener će odlučiti da li treba da ga dovedemo'', naglasio je Janakopulos.

OVDE pogledajte sve trenutne evroligaške rostere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke