Sad i Virtus pravi problem Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.07.2022.
11:06
Izvor: Sportske.net

Partizanova borba i dalje traje, čekamo rasplet.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Nedelja na izmaku je veoma zanimljiva kada su u pitanju aktivnosti Crvene zvezde i Partizana na košarkaškom tržištu. Naši najbolji klubovi vredno rade na stvaranju što kvalitetnijih timova koji bi sledeće sezome imali šta da pokažu u Evroligi i da bi bili konkurentni za plasman u Top 8.

Partizan je do sada zvanično angažovao Danila Anđušuća, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, a poslednjih dana su se pojavile informacije da su pred vratima Partizana i Kevin Pangos iz CSKA i Janis Papapetru koji se već rastao sa Panatinaikosom.

Juče je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio da će u narednih nekoliko dana stići i najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, ali istovremeno se pojavljuju informacije da je Olimpija iz Milana uporna da angažuje Pangosa, dok danas ''Sportando'' prenosi pisanje italijanske ''La Prealpine'' da je Virtus ušao u trku za Papapetrua!

Nije gotovo dok se sve ne ozvaniči, ali Partizan ima adut koji drugi nemaju, najtrofejnijeg evropskog trenera na klupi. U svakom slučaju, priča oko Pangosa i Papapetrua postaje sve zanimljivija.

A dok ne počne nova klupska sezona, u centru pažnje biće Evrobasket, gde će reprezentacija Srbije pokušati da se domogne evropskog zlata. AdmiralBet je već objavio kvote, Srbija je favorit sa kvotom 3.85 da će postati novi šampion Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke