Sad je definitivno, on NE dolazi na klupu Partizana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.06.2021.
20:03
Izvor: Sportske.net

Biće u crno-beim bojama, ali ne Partizanovim.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Za Partizan je sezona neslavno završena, baš kako je i počela, i to bez ijednog osvojenog trofeja i uz brojne kadrovske probleme koji su kulminirali u poslednjoj utakmici protiv Mege, tokom koje su se crno-belima povredila čak trojica igrača, Mika, Pejdž i Dangubić.

Ovog leta se zbog svega toga očekuju brojne promene i u stručnom štabu, i u igračkom kadru, kako bi se sledeće sezone Partizan vratio tamo gde pripada.

Tokom ovog proleća spekulisalo se da bi ekipu Partizana od leta mogao da preuzme Zoran Lukić, trener Nižnjeg Novgoroda, što je postojalo kao opcija sve do danas, kada je pomenuti ruski klub potvrdio da nastavlja saradnju sa srpskim stručnjakom.

Lukić je, naime, potpisao ugovor na još dve godine sa Nižnjim Novgorodom.

"Osećam se veoma prijatno u Nižnjem. Ovo je moj grad i moj tim, ovde imam jedinstvenu priliku da istovremeno kombinujem borbu za visoke rezultate i kreativnost. Podizanje nivoa igrača, otkrivanje ruskih košarkaša, ne samo da ih podučavam košarci, već im pomažem da postanu dobri ljudi, sve je ovo za mene kreativan proces. Ako postoji takva mogućnost, rado ću ostati u Nižnjem do penzije", izjavio je Lukić, a prenosi klupski sajt.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke