Sad je jasno ko NEĆE biti novi trener Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.07.2022.
18:28
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Kaže da je nemoguiće...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Odlazak Dejana Radonjića iz Crvene zvezde na klupu Panatinaikosa pokrenuo je novu temu ovih dana -  ko će biti novi trener Crvene zvezde?

Juče je izgledalo da će to biti Grk Janis Sferopulos, na osnovu saznanja grčkih medija, ali danas su se pojavile drugačije informacije, kako Sferopulos baš i nije zainteresovan za Zvezdinu klupu.

Kada su u pitanju srpski stručnjaci, dosta se piše o Dušanu Alimpijeviću, Milanu Tomiću, Crnogorcima Dušku Ivanoviću i Zvezdanu Mitroviću, ali danas je postalo izvesno da i Alimpijević ispada iz ove trke.

On se na ovu temu oglasio u razgovoru za ''Telegraf'', gde je objasnio kako je ''nemoguće'' da ovog leta prekine ugovor sa turskom Bursom sa kojom je prošle sezone ostvario istorijski plasman u finale Evrokupa.

''Ja imam ugovor sa svojim klubom iz kog je nemoguće izaći. Ja sam trener Burse, nekorektno je pričati bilo kakve dezinformacije. Ponavljam, ja sam pod ugovorom bez izlazne opcije iz koga je nemoguće izaći'', izjavio je Alimpijević.

On je demantovao i priče da je pregovarao sa čelnicima Burse oko okončanja saradnje.

''Klub je toliko bio korektan prema meni, imaju prema meni veliko poštovanje, ja imam poštovanje prema njima i najmanje što mogu da uradim je da ispoštujem taj ugovor'', jasan je Alimpijević koji je već vodio ekipu Crvene zvezde u sezoni 2017/18.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke